woensdag 15 augustus 2012

1 september- 31 december 2012 Expositie Living Water

Irene Lommers is een gepassioneerd natuurfotografe. Haar interesse voor fotografie begon al vroeg, toen zij als meisje van twaalf een camera kreeg. Het fotografievirus kreeg haar echter pas vele jaren later echt te pakken, toen zij na het overlijden van haar vader in 2009 van de erfenis een spiegelreflexcamera aanschafte . Irene fotografeerde in eerste instantie vooral landschappen, maar gaandeweg begon the interesse voor macrofotografie. Inmiddels noemt ze dit haar ‘obsessie’. De foto’s van Irene zijn opvallend en niet onopgemerkt gebleven. In de internationale foto community van National Geographic zijn verschillende foto’s uitgeroepen tot beste foto van de week en ook in fotomagazine Zoom en Chip foto-video zijn foto’s gepubliceerd. Inmiddels heeft Irene een eigen fotogalerie aan huis, op het eiland Goerree-Overflakkee. Van 1 september t/m 31 december 2012 exposeert zij in De Fotokunst Galerie met de expositie ‘Living Water’. Met deze expositie wil ze vooral laten zien hoe fascinerend de wereld in de natuur kan zijn.

‘Want veel te vaak letten we alleen op de grote dingen in de wereld en vergeten we deze prachtige kleine wereld’, aldus Irene Lommers.

Kom tussen 1 september en 31 december 2012 een kijkje nemen in De Fotokunst Galerie en bewonder het werk van Irene Lommers. Ben je onder de indruk en wil je ook zo'n prachtige foto aan je wand? Dat kan! Het werk is ook te koop.

www.fotokunstgalerie.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten